NLP 1 Daagse Workshop Den Haag

1 Daagse NLP training: ‘Word TOP Manager van jezelf!’ Get the Boost!

2012 124

Tijd voor een nieuw leven.

Zomerkriebels? Juist de zomer is bij uitstek geschikt om korte metten te maken met belemmeringen. Het is nu de hoogste tijd voor een mentale schoonmaak! Weg met die negatieve gedachten en gevoelens. Stop met die angst! Grijp deze schone kans om als opgeruimd positief mens verder te gaan in jouw leven. Je eigen toekomst heb je namelijk zelf in de hand!  
Door in 1 dag in een nieuw, krachtig en zelfverzekerd mens te veranderen en te leren om recht op je doel af te stappen door mijn Workshop: ‘Word de TOPmanager van jezelf!’
Ook ik heb een doel, namelijk om jou zo sterk en daadkrachtig te laten worden voor de rest van je leven! Dat is mijn missie! Geef jezelf eens een mooi mentaal cadeau. Wees eens lief voor jezelf!
 
“Wie de 1 daagse workshop ‘Word TOP Manager van jezelf!’ volgt bij Yke van Wassem, gaat zondermeer met een enorme boost de deur uit! De training heeft een onderdeel dat niet te bevatten is; een staaltje lef! IJzer buigen zonder handen! Dit moet je een keer gedaan hebben. Yke motiveert en inspireert zonder zichzelf op te dringen. Uiteindelijk ben jij degene die weet waar jouw verbeterpotentieel zit!” Met vriendelijke groet, Francis Eijsackers
Organisatie- en Adviesbureau voor de Zorg Francis4yourPractice www.francis4yourpractice.nl
De ultieme uitdaging voor jezelf om eindelijk je doel te bereiken!
GET THE BOOST! 
EEN METAMORFOSE DIE AFREKENT MET JOUW BELEMMERING OF ANGST!
In 1 dag leer je hoe jij doelen kunt stellen en vooral hoe deze te bereiken.
Hoe jij jezelf kan verbeteren naar een krachtig mens vol zekerheid en zelfvertrouwen door eenvoudige NLP interventies. Tools en handvatten die je blijvend kunt inzetten in alles wat jij wilt bereiken in je leven. Hierdoor word jij een succesvol, gelukkig en zelfverzekerd mens in de toekomst!
Deze 1 daagse in persoonlijke verbetering naar persoonlijk leiderschap en persoonlijk innerlijk succes is de kans van je leven!
Welke aspecten komen allemaal aan bod tijdens deze intensieve workshop:
  • Jouw Communicatie: Hoe denk ik over mezelf? Wie ben ik eigenlijk?
  • Jouw Doelen en Missie: Wie en waar wil ik zijn in de toekomst?
  • Jouw Talenten en Vaardigheden: Wat zet ik in voor mijn toekomst?
  • Jouw Emoties: Hoe houd ik grip op mijn gevoelens, hoe word ik ze de baas?
  • Jouw Overtuigingen en Waarden: Wat vind ik van mezelf en wie wil ik zijn?
  • Jouw bewustzijn/identiteit: Waar en wie wil ik zijn en vooral hoe?
Kortom: een zeer interessante loop en kijk in jouw brein, in jouw leven en jouw intrinsieke ‘ik’ met jouw potentie en vermogen(s). Want nog niet eerder heb jij op die manier naar jezelf gekeken!
Krachtige verandertechnieken om echt te veranderen!
Naast de theorie krijg je ook een aantal intensieve oefeningen, NLP interventies, die je eenvoudig in je dagelijkse leven kan toepassen. Tussendoor haal ik belemmeringen weg, zoals negatieve gevoelens/gedachten, twijfels, onzekerheden en angsten! Dat doe ik op een zeer speciale NLP manier! (Zie reacties deelnemers onderaan deze pagina!)
Door deze mentale, energieke en bijzondere NLP workshop krijg je vleugels op weg naar jouw succes. Want… dat bepaal jij namelijk zelf! Jij bent straks dé TOPmanager van jezelf!
Kleine groep:
Doordat ik veel aandacht besteed aan de deelnemer zijn mijn groepen klein. Maximaal 6 deelnemers. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar kans om persoonlijke aandacht te krijgen met mijn expertise en kennis en kunde! Want ook ik heb een doel, namelijk om jou zo sterk en daadkrachtig te laten worden voor de rest van je leven! Dat is mijn missie!
Nu is het de hoogste tijd! Durf te kiezen voor een nieuwe levensverandering en doe de 1 daagse workshop ‘Word TOP Manager van jezelf!’ Get the Boost!
Krachtig in persoonlijke verandering!

Staaltje lef op weg naar jouw succesvolle leven!

Even een kijkje in het programma van de dag:
De inloop is vanaf 9 uur. We starten om 10 uur en eindigen om 17 uur. Om 12.30 uur is er gratis een lunch. Om 13.30 uur starten we met het tweede intensieve deel tot aan ongeveer 17 uur.  
Adres: Laan Copes van Cattenburch 54 te Den Haag, bel links!

Kosten: 195 euro.

Word vandaag nog dé TOPmanager van jezelf! 

 

Opgeven doe je via:
Yke van Wassem, NLP Mastercoach/trainer
Bel: 06 16516694 of email naar: info@nlp-happyness.nl
Reactie deelnemer: “Als collega coach/counseller heb ik deelgenomen aan Yke’s NLP 1-daagse. Het lukt Yke om je in één dag wegwijs te maken in de ‘geheimen’ van NLP. Onder de indruk van haar kundigheid, enthousiasme en vermogen iemand te motiveren, maar vooral aangenaam verrast door de effectiviteit èn het voort-durende effect van de aangeboden workshop-onderdelen!” Joke Spannenburg, Leiden. http://www.nlp-happyness.nl/reacties-clienten/

 

2012 091

NLP 1 daagse Maarssen

 

 TERUG NAAR: Over Yke van Wassem

NLP is Nieuw Leven Planten!

 

 


Vrijblijvend contact?

Bezig met versturen