NLP 1 Daagse Workshop Den Haag

Doe de 1 Daagse NLP Training: ‘Word TOP Manager van jezelf!’ Get the Boost!

In 1 dag leer jij hoe jij jouw doel kan bereiken!

Deze leuke  en gezellige training brengt jou naar persoonlijk leiderschap met nieuw zelfvertrouwen en zelfrespect!

In 1 dag de touwtjes weer in handen! In 1 dag ben jij de baas over jezelf! Wie wil dat nou niet?!

Deze workshop is een metamorfose die voorgoed afrekent met onzekerheid of angst! Het is dé weg naar een nieuw gelukkig en succesvol leven! Dé beste stap in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Last van uitstelgedrag? Je ziet het niet meer zitten? Geen motivatie meer in privé of werk? Je komt maar niet toe om een doel te bereiken?  Of leef je momenteel in grote zorgen en stress dan is het nu de hoogste tijd om korte metten te maken met die belemmeringen die jouw leven telkens weer negatief beïnvloeden. Dan is het nu de hoogste tijd om ermee te stoppen. Het is nu hét moment voor een mentale schoonmaak!

Grijp je kans

Geef jezelf eens een goede boost om zelf weer de touwtjes in eigen hand te nemen in jouw leven. Jij bent de enige die dat kan, niet een ander! Grijp daarom je kans vandaag nog door je aan te melden. Zie onder aan deze pagina!  Let wel….de groep is klein vanwege de persoonlijke aandacht die je krijgt!

Reactie deelnemer: “Wie de 1 daagse workshop ‘Word TOP Manager van jezelf!”volgt bij Yke van Wassem, gaat zondermeer met een enorme boost de deur uit! De training heeft een onderdeel dat niet te bevatten is; een staaltje lef! IJzer buigen zonder handen! Dit moet je een keer gedaan hebben. Yke motiveert en inspireert zonder zichzelf op te dringen. Uiteindelijk ben jij degene die weet waar jouw verbeterpotentieel zit!” Met vriendelijke groet, Francis Eijsackers Organisatie- en Adviesbureau voor de Zorg.

Krachtige verandertechnieken

 • In 1 dag leer je hoe jij doelen kunt stellen en vooral hoe deze te bereiken.
 • Hoe jij jezelf kan verbeteren naar een krachtig mens vol zekerheid en zelfvertrouwen door eenvoudige NLP interventies.
 • Je krijgt tools / handvatten die je blijvend kunt inzetten in je leven in alles wat jij nog verder wilt bereiken. Hierdoor word jij een succesvol, gelukkig en zelfverzekerd mens!

Welke aspecten komen allemaal aan bod tijdens deze intensieve 1 – DAAGSE TRAINING:

 • Jouw Communicatie: Hoe denk ik over mezelf? Wie ben ik eigenlijk?
 • Jouw Doelen en Missie: Wie en waar wil ik zijn in de toekomst?
 • Jouw Talenten en Vaardigheden: Wat zet ik in voor mijn toekomst?
 • Jouw Emoties: Hoe houd ik grip op mijn gevoelens. Hoe word ik ze de baas?
 • Jouw Overtuigingen en Waarden: Wat vind ik van mezelf en wie wil ik zijn?
 • Jouw Bewustzijn/Identiteit: Waar en wie wil ik zijn en vooral hoe?

Kortom: een zeer interessante loop en kijk in jouw brein, in jouw leven en jouw intrinsieke ‘ik’ met jouw potentie en vermogen(s). Want nog niet eerder heb jij op die manier naar jezelf gekeken! Haal eruit wat erin zit! 

Kleine groep:

Doordat ik veel aandacht besteed aan de deelnemer zijn mijn groepen klein. Maximaal 6 deelnemers. Iedere deelnemer krijgt zijn/haar kans om persoonlijke aandacht te krijgen met mijn expertise en kennis en kunde! Want ook ik heb een doel, namelijk om jou zo sterk en daadkrachtig te laten worden voor de rest van je leven! Dat is mijn missie!

Het is nu de hoogste tijd! Durf te kiezen voor een nieuwe levensverandering en doe de 1 daagse workshop ‘Word TOP Manager van jezelf!’ Get the Boost!

Krachtig in persoonlijke verandering!
Staaltje lef op weg naar jouw succesvolle leven!

Even een kijkje in het programma van de dag: 

 • De inloop is vanaf 9.30 uur.
 • We starten om 10 uur en eindigen om 17 uur.
 • Om 12.30 uur is er gratis een lunch.
 • Om 13.30 uur starten we met het tweede intensieve deel tot aan ongeveer 17 uur.  

Adres: Laan Copes van Cattenburch 54 te Den Haag, bel links!

Kosten: niet 295 maar nu slechts 95 euro!

Word vandaag nog dé TOP manager van jezelf! Wie of wat houdt jou nu nog tegen?!

Opgeven doe je via:
Yke van Wassem, NLP Mastercoach/trainer
Bel: 06.16516694 of e-mail naar: ykevanwassem@gmail.com

Data worden bekendgemaakt a d h v de aanmeldingen!

Reactie deelnemer: “Als collega coach/counselor heb ik deelgenomen aan Yke’s NLP 1-daagse. Het lukt Yke om je in één dag wegwijs te maken in de ‘geheimen’ van NLP. Onder de indruk van haar kundigheid, enthousiasme en vermogen iemand te motiveren, maar vooral aangenaam verrast door de effectiviteit èn het voort-durende effect van de aangeboden workshop-onderdelen!” Joke Spannenburg, Leiden. https://www.nlp-happyness.nl/reacties-clienten/

 

2012 091
NLP 1 daagse Maarssen

 

NLP is Nieuw Leven Planten!

TERUG NAAR: Over Yke van Wassem