NLP COACHING

photo-1475137979732-b349acb6b7e3

Maar 1 stap verwijderd van de oplossing!

Angst, geen zelfvertrouwen en niet weten hoe dat te veranderen?

Ga aan de slag met een lifecoach!

Ben je vastgelopen? Je piekert veel? Je wil al een tijd af van je probleem en je zit inmiddels met je handen in het haar! Je hebt voor jouw gevoel al alles geprobeerd en je komt er maar niet uit! Donkere wolken overheersen momenteel je leven. De stress en frustratie domineren! En…. je weet maar niét hoe je verder moet?  

Herkenbaar? Er is gelukkig een lichtpuntje…..want weet dat er een oplossing is! Altijd! Om uit je probleem te komen is juist professionele hulp nodig! Daarom is lifecoaching dé manier om er uit te komen.

Reactie cliënt: “Yke van Wassem heeft mij een nieuwe toekomst gegeven. Door haar zeer motiverende coaching en doelgerichtheid ben ik nu directeur van mijn eigen business. Zij heeft een heel bijzondere en liefdevolle aanpak die je veel inzichten geeft en heel motiverend werkt. Ze is een warme vrouw die voor haar werk gaat met wijsheid en kunde. Eindelijk is mijn droom uitgekomen. Ik heb andere inzichten gekregen die me sterk maken. Ze geeft je handvatten mee die zo bruikbaar zijn en je altijd kunt inzetten. Door haar ben ik waar ik wezen moet: de baas zijn over mijn eigen kinderdagverblijf! Ik ben helemaal gelukkig!” Marieke V.

Met lifecoaching is persoonlijke verandering een levensverbetering!

Je wil af van die stress,  van die onzekerheid, van die angst en je wil verandering daarin om weer beter in je vel te zitten, om weer zelf het heft te nemen in eigen hand, om persoonlijk leiderschap te krijgen over jezelf en de situatie, om te veranderen naar een mentaal krachtig persoon! Maar ook om daadwerkelijk nieuwe doelen te bereiken en successen te boeken in jouw leven. Alleen je weet niet hoe? Dan is mijn stap-voor-stap coaching dé oplossing voor jou zowel in privé als op werk! Dé hulp in jouw persoonlijke ontwikkeling!  

Door mijn manier van persoonlijke lifecoaching krijg je meer inzichten in jezelf en anderen. Je leert bewust te worden van je eigen denken en gedrag, je gevoelens en je handelen en dat helpt je te ontdekken wie jij bent. Door jouw identiteit onder de loep te nemen stijgen jouw eigenwaarde en andere intrinsieke waarden. Je leert hoe jij jouw talenten en vaardigheden beter gaat benutten, en het allerbelangrijkste: wat je nou echt wil in het nu en straks! Hoe jij veel makkelijker je eigen toekomstweg straks kunt bewandelen met mentale kracht en zelfverzekerdheid. Allemaal stappen in persoonlijke ontwikkeling. Jouw authentieke ‘ik’ krijgt weer inhoud en gestalte. Let wel: Jij bent degene die verandert. Als verandercoach begeleid ik jou optimaal in het proces naar jouw persoonlijke succes!  

Via lifecoaching op weg naar je authentieke ‘ik’ en persoonlijke uniciteit! Naar jouw nieuwe ‘Ik’.

Door mijn patroondoorbrekend coachen krijg je een verdiepingstraject dat ervoor zorgt dat jij verlost wordt van oude gedragspatronen. Het is het afbouwen en het elimineren van belemmeringen, zoals belemmerende overtuigingen en valkuilen en het opbouwen dan wel het optimaal hergebruiken van jouw potenties, jouw kwaliteiten, jouw capaciteiten, jouw unieke ‘ik’, jouw persoonlijke uniciteit! Het ontwikkelen van jouw eigen competenties! Lifecoaching is dus een uniek stap-voor-stap proces op weg naar jouw nieuwe persoonlijke doel! Naar jouw nieuwe ‘Ik’.  

Met persoonlijke lifecoaching stap je op de weg naar je persoonlijke geluk en succes. Als persoon sta jij voorop als hoogste prioriteit! Want ‘jij’ bent namelijk het allerbelangrijkste!  Mijn coaching is bedoeld voor o.a. particulieren, jong en oud, werkenden en niet-werkenden, studenten, scholieren, ondernemers; eigenlijk… gewoon mensen die klem zitten en er in hun eentje er niet meer uitkomen. Door mijn coaching begeleid ik jou in je nieuwe keuzes, de nieuwe richting in je leven door advisering en ondersteuning op weg naar een beter en succesvol leven met zekerheid, geluksgevoel en focus op jouw toekomst!   

Hoogste tijd voor de juiste beslissing!

Het lukt je vaak niet om zelfstandig te veranderen. Het duurt allemaal vaak veel te lang en je blijft maar uitstellen. En je bent gefrustreerd  en moe. Uit ervaring weet ik dat hulp in de vorm van doelgerichte en resultaatgerichte coaching direct motiverend en inspirerend werkt om het resultaat van de verandering ook snel te bereiken! Jij wil toch verbetering en kwaliteit in je leven? Ik reik je de specifieke en juiste tools/handvatten aan! Als lifecoach help ik jou om die persoonlijke verandering daadwerkelijk te realiseren met mijn professionaliteit en expertise! In je eentje lukt je dat gewoon niet!

Mijn lifecoaching is stapsgewijs voor het beste resultaat in jouw persoonlijke ontwikkeling! Stap voor stap naar jouw persoonlijke succes!

Om zo effectief mogelijk en resultaatgericht jou te begeleiden is een termijntraject nodig om scherp en optimaal te focussen op jouw wensen en aandachtspunten voor jouw verandering. Daar is niet alleen mijn professionele inzet als verandercoach voor nodig maar bovenal jouw wil, moed en durf!

In de persoonlijke resultaatgerichte coaching werk ik als motivatiedeskundige aan jouw persoonlijke vragen die betrekking hebben op je werk, je studie of je privéleven. Het is een puur persoonlijke begeleiding, die erop gericht is je sterker te maken, je talenten en passies te ontdekken en te ontwikkelen en je te leren te focussen op wat echt belangrijk is in jouw leven en heel belangrijk welke doelen jij nog wil bereiken! Zie het als een enorme opwaardering van jezelf! Als lifecoach help/begeleid ik jou!

En dat is mijn grote kracht als lifecoach! Namelijk… eruit halen wat erin zit!

Mijn Coaching legt de focus op:

 • balans tussen het werk en de vrije tijd
 • verhoging van jouw zelfvertrouwen
 • ontwikkeling van jouw talenten
 • verbetering van relaties / mediation
 • assertiviteitsverhoging
 • verbetering van jouw communicatieve vaardigheden
 • stressmanagement bij angsten en verlies
 • burn-out preventie
 • loopbaan- en studiekeuze
 • conflicthantering / mediation
 • energiemanagement / gezondheid/ afvallen
 • psychosomatische klachten / gezondheid
 • rouwverwerking

Met mijn coaching gaat het erom dat de cliënt zelfstandig zijn/haar toekomststappen volgt met meer zelfvertrouwen en een blijvende focus op resultaat en succes. De cliënt bepaalt zelf haar/zijn tijd. Tijdens de coaching komen de effectieve en helende en praktische technieken van NLP om de hoek kijken.  En….op die manier ben je bezig met Nieuw Leven Planten en wel jouw nieuwe leven! 

Jouw Coachingstraject

Bij persoonlijke coaching wordt een traject afgesproken afhankelijk van de problematiek en het doel van de cliënt. En dat gebeurt altijd na afloop van het intakegesprek. Het meest gangbare traject is het coachingspakket van 3 sessies van 2 uren. Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels een eigen systeem van coachen ontwikkeld die samengaat met counseling. En niet zonder succes! 

Het Intakegesprek is geheel gratis en duurt ongeveer een uur of langer. Ik ben jouw luisterend oor! Ik analyseer en adviseer. Daarna ben je vrij om te kiezen!

Het traject bestaat 3 keer een sessie van 2 uren. Er wordt per sessie veel aandacht besteed aan de cliënt op verschillend niveau. Leren anders om te gaan met emoties, angstverwijdering en hoe doelen te stellen en veel belangrijker nog… hoe deze te bereiken? In overleg met de cliënt wordt ook het tijdschema bepaald van de sessies; m.a.w. hoeveel tijd er tussen de coachingsessies komt te liggen. Voor elke sessie krijg je huiswerk! Werk aan de winkel dus! 

Je kunt bij mij terecht niet alleen overdag maar ook ‘s avonds en in het weekend!

Reactie cliënt: Ik heb Yke leren kennen als een liefdevolle vrouw die één doel heeft: jou helpen! En… dat doet ze! Met haar NLP-technieken, geduld, inzicht en liefde, zorgt zij ervoor dat je met de inzichten die tijdens haar NLPsessies ontstaan verder kunt. Je haalt meer uit je leven, doordat zij samen met jou naar jouw bewustwording toe werkt. Je wordt weer de regisseur van je eigen leven. Yke heeft verstand van zaken, is doortastend en lief én…. is het absoluut waard. Treesje

https://www.nlp-happyness.nl/reacties-clienten/

Heb ik je geïnspireerd? En heb je nu interesse gekregen? 

Kosten van mijn coaching in Den Haag: Prijs 89 euro per uur.

Kies je voor een coachingstraject van 3 x 2 uren dan betaal je 500 Euro. Dit kan ook in delen betaald worden!

CONTACT MET DE LIFECOACH

Neem gerust vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt of als jij je graag wilt opgeven.

Weet dat je met 1 simpel telefoontje en/of 1 simpele mail je nog niet vastzit aan mijn coaching! Schroom dus niet! Wees wijs!

Mijn coaching helpt jou naar jouw geluk en succes in jouw leven!  Ik ben er voor jou! Voor jouw persoonlijke geluk en succes!

Voor direct contact Bel: 06.16516694 of mailto:info@nlp-happyness.nl of vul anders het formulier in.

Ik zal u zo snel mogelijk  terugbellen of mailen!
Je weet nu …..alleen samen met de lifecoach bereik jij je doel! Graag tot ziens!

Lees ook: https://www.nlp-happyness.nl/1-daagse-training-nlp/

NLP is Nieuw Leven Planten!

 


Vrijblijvend contact?