NLP COUNSELING

photo-1493836512294-502baa1986e2

Stop met tobben! Je bent maar 1 stap verwijderd van de oplossing!

STOP met die ANGST en die DEPRESSIE!

Als ervaren counselor help ik jou om zo snel mogelijk en permanent af te komen van jouw psychische probleem!

Counseling is een laagdrempelige en effectieve vorm van (emotionele) hulpverlening die snel en effectief helpt bij bijvoorbeeld: stress, depressie, eenzaamheid, verlies, gedragsproblemen, ruzie, rouw, ziekte, allergieën, schaamte, relatieproblemen, opvoedproblemen, minderwaardigheidscomplex, scheiding, baanverlies, angsten/fobieën zoals tandartsangst, faalangst, of nagelbijten, eet-/alcohol-/drugsverslaving, spijt, schuldgevoel, en andere vormen van emoties.

Dit doe ik door middel van speciale technieken, effectieve handvatten die snel en blijvend werken! Mijn counseling werkt  doelgericht aan het optimaliseren van jouw geestelijke  gezondheid door weer lekker in je vel te zitten.

Mijn Counseling is vooral curatief (helend) van karakter.

Het legt de nadruk op emotionele aspecten van (psychosociale achtergronden/problemen en vragen. Het uiteindelijke doel is grip te krijgen in emoties, emotionele vrijheid te realiseren, het maken van de juiste keuzes, weer perspectieven te krijgen en een gelukkig leven te blijven creëren en succesvol in privé en werk te zijn, lekker te leven zonder stress, zonder angst en zonder laag zelfbeeld! Als ervaren counselor is het per slot mijn missie om jou te helpen naar jouw authentieke ik vol in kracht, met nieuw geluksgevoel, vol zelfvertrouwen en succes!  en legt de nadruk op emotionele aspecten van (psychosociale achtergronden/problemen en vragen. Het uiteindelijke doel is grip te krijgen in emoties, emotionele vrijheid te realiseren, het maken van de juiste keuzes, weer perspectieven te krijgen en een gelukkig leven te blijven creëren en succesvol in privé en werk te zijn, lekker te leven zonder stress, zonder angst en zonder laag zelfbeeld. 

Mijn Counseling is resultaatgericht en pragmatisch van aard.

Het gaat erom dat de cliënt weer actief toekomstgericht gaat kijken, actief doelen gaat stellen en actief gaat handelen en werken om zijn/haar doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Als counselor gebruik ik specifieke en nuttige oplossingsgerichte strategieën om jou zo goed mogelijk te helpen. Actie dus!

Mijn Counseling geeft controle over je leven.

Het geeft controle op je emoties en je verkrijgt helderheden in (gedrags)patronen en gevoelens. Je hebt weer de regie. Dit noemen wij ook wel mentaal leiderschap.

Mijn Counseling versterkt zelfredzaamheid.

Je krijgt inzicht in jouw leven, zodat jij opgewassen bent tegen nieuwe problemen. Je bent weer zelfverzekerd, krachtig en sterk! Je gaat positief en gezond met jezelf en anderen om.  Als counselor transformeer ik jouw manier van denken om elke lastige situatie op welke locatie (thuis, werk, anders) dan ook aan te kunnen. Dus kom jij optimaal in je kracht te staan! 

Als specialist in motivatie en angstverwijdering zorg ik voor jouw levenssucces en geef ik je in korte tijd een positieve leef- en denkstijl! Jij wordt de mentale ingenieur en leider van je eigen leven! 

Reactie cliënt: Ik liep al jaren met die vreselijke angst voor de tandarts. Ik was getipt door iemand. Ik durfde niet meer de straat op vanwege mijn slechte gebit. De conditie was echt om te huilen. Yke kwam de eerste keer naar mij toe. De tweede keer ging ik zelf naar haar toe. Ik ben zo blij dat ik nu van die angst af ben. Echt ongelofelijk! Ik kan weer lachen. Christien 

Ik leer jou:

 • hoe je zonder angst straks komt te leven
 • hoe je grip krijgt en greep houdt op jouw emoties
 • hoe jij weer eigenwaarde krijgt en deze vasthoudt
 • hoe waardevol jij bent en jij meer zelfvertrouwen krijgt en vasthoudt
 • hoe jij structureel meer vertrouwen, lef en durf krijgt
 • hoe jij positief zelfinzicht krijgt
 • hoe je gezond wordt zowel mentaal als fysiek
 • hoe jij persoonlijk succesvol wordt in privé en werk
 • hoe jij effectiever en positiever wordt in je communicatie
 • hoe jij jouw toekomst gaat plannen
 • hoe jij doelen gaat inzetten en hoe deze te bereiken
 • hoe jij verantwoordelijkheid voor je leven neemt
 • stevig de touwtjes weer in handen neemt
 • hoe jij uiteindelijk een gelukkig mens bent

Dé geheime formule van mijn counseling:

Werken aan jezelf zonder counseling is doorgaans geen oplossing! Ondersteuning is nodig!

Je leest heel vaak tips om van je angst af te komen en krijgt goedbedoelde adviezen  en leest zelfhulpboeken met dé oplossing. Helaas! Je probleem blijft. De grote vraag is hoe kom je er dan wel van af. Hoe pak je het dan wel aan? Heel graag help ik jou en bied ik jou dé oplossing door middel van heel bijzondere handvatten en tools aan te reiken. Jij bent degene die verandert; ik begeleid /ondersteun je daarbij.

Reactie cliënt: Ik wilde al heel lang van die tandarts angst af, maar wist niet hoe. Totdat ik getipt werd door iemand die wel van zijn angst af was gekomen door Yke. Ik belde haar en zei dat ik niet de straat op durfde omdat mijn gebit er zo slecht uitzag. Ik had last van enorme schaamte. De eerst keer kwam zij naar mij toe en de tweede keer ging ik naar haar toe. Ze liet mij helemaal in mijn waarde. Inmiddels ben ik van de angst af en naar de tandarts geweest. Om de stap te nemen was heel groot en nu heel klein! Dankzij Yke! Hartstikke bedankt! Christien. https://www.nlp-happyness.nl/reacties-clienten/

Als counselor leer ik jou ook:

 • de innerlijke beleving van jezelf te veranderen
 • intenser contact en rapport (gelijkheid) op te bouwen met anderen
 • bewust en effectief gebruik te maken van non-verbale communicatievaardigheden (lichaamstaal)
 • krachtige ankers (tactiele verbindingen) aan te brengen om onmiddellijk bijvoorbeeld zelfvertrouwen, creativiteit, alertheid, energie, rust en andere krachtige positieve hulpbronnen op te roepen
 • beter inzicht te krijgen in de dieptestructuur van iemands wereldmodel om er achter te komen hoe iemand denkt, luistert, voelt, ervaart en beleeft
 • neutraal te denken en respectvol te zijn
 • zonder te (ver)oordelen te denken
 • altijd de goede intentie van een ander in ogenschouw te nemen en te houden
 • liefdevol naar jezelf te kijken en naar anderen
Reactie cliënt: Jij bent een enthousiaste en gedreven NLP coach/counselor die mij zeker geholpen heeft met mijn angst en om de wereld weer positiever te zien en vooral tegemoet te treden. Doelen stellen en vooral actie daarop nemen om deze doelen te realiseren zijn de kernelementen die jij mij bijgebracht hebt.
Daarbij ben jij ook nog eens een heel leuke vrouw. De Belgen zeggen dat mooier : “Een heel prettig mens.” Johan

CONTACT 

Wil je door mij geholpen worden, omdat jij zo snel mogelijk van je angst of andere belemmeringen af wil neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Je kunt bij mij terecht niet alleen overdag maar ook ‘s avonds en in het weekend!

Bel: 06.16516694 of mail to: info@nlp-happyness.nl of vul het formulier in!

NLP is Nieuw Leven Planten!

Lees ook! NLP als VERANDERTHERAPIE


Vrijblijvend contact?