NLP als VERANDERTHERAPIE

photo-1524826558489-b5df3fe31254
Kom in de bloei van je leven! Word weer gelukkig!

“Het probleem is er al! Nu de oplossing nog!”

NLP therapie is een cognitieve verandertherapie, een behandelingsvorm die gebaseerd is op het idee dat psychische klachten voortvloeien uit de gedachten die mensen hebben ten opzichte van hun situatie en problemen.

Gedachten, veronderstellingen, overtuigingen en angsten hebben grote invloed op ons gevoel en gedrag. Wanneer gedachtepatronen negatief zijn, kunnen problemen daardoor in stand gehouden worden. Jij vindt jezelf een slachtoffer, dus ben je ook een slachtoffer! Je vindt jezelf niet goed genoeg, dus ben je ook niet goed genoeg! Ik durf niet! Dan gebeurt er ook niets!

Jouw persoonlijke ontwikkeling is het allerbelangrijkste en staat  helemaal centraal!

In cognitieve verandertherapie onderzoeken therapeut en cliënt samen of die negatieve denkwijze hoe functioneel en reëel deze is. Door het veranderen van de negatieve gedachtepatronen worden zo psychische klachten verholpen. Tegelijkertijd verandert ook je fysieke staat. Je gaat je namelijk beter voelen! Je klachten nemen af en je voelt je mentaal frisser, krachtiger en gezonder! Je voelt je vol nieuwe positieve energie en je hebt weer zin in het leven. 

Als cognitief psychotherapeut/angstbehandelaar heb ik een aantal  zeer krachtige methodieken (gereedschappen) in huis die snel en efficiënt werken. Afhankelijk van de problematiek worden direct interventies (technieken) bij bijvoorbeeld angsten, andere negatieve emoties en belemmerende overtuigingen ingezet. De behandelingen zijn kortdurend en zeer effectief. Ook geen ellenlange psychologische sessies!  

Reactie cliënt Ik kwam bij Yke van Wassem terecht via mijn tandarts, omdat Yke gespecialiseerd is in tandartsangst. Na drie indringende sessies ben ik niet alleen van mijn angst voor de tandarts af en andere onzekerheden, maar ben ik ook meteen op dieet gegaan. Yke komt echt tot de kern! Het lukte me maar niet om af te vallen, maar ben nu al dik 15 kilo afgevallen. Door haar doortastendheid en inzicht en prettige manier van werken voel ik me weer een zeker persoon met het vizier op toekomst. Zij laat je zo in je waarde en motiveert enorm. Zij heeft mij weer kwaliteit van leven gegeven en durf nu zonder negatieve gedachten naar de tandarts te gaan. Ik voel me herboren! Ik ben angstvrij! Haar behandelmethode met NLP kennis en NLP technieken hebben meteen effect en resultaat. Ik wist niet dat NLP zo betoverend kan werken! Yke van Wassem is gedreven en  professioneel en to the point! En je voelt je meteen op je gemak bij haar. Als jij ook hulp nodig hebt bij jouw probleem en wil jij af van jouw dilemma of angst dan kan ik haar van harte aanbevelen!  Heleen

Heleen heeft ook inmiddels als ergotherapeut een eigen praktijk in het Westland!

Als cognitief verandertherapeut sta ik direct voor jou klaar! 
Ik behandel niet alleen overdag maar ook ’s avonds en in het weekend!

Prins Hendrikstraat 29, 2518 HG Den Haag

Wil je meer informatie over mijn behandelingen neem dan gerust vrijblijvend contact op:

Bel: 06.16516694 of mail naar ykevanwassem@gmail.com

Ook om direct een vrijblijvende afspraak te maken voor een gratis intakegesprek van 1 uur.

Mocht ik niet meteen te benaderen zijn dan bel of mail ik jou zo snel mogelijk terug!  

Graag tot ziens!

‘Leven zonder angst is leven in vrijheid en plezier, geluk en succes in jouw leven! En dat beslis jij!’

NLP is Nieuw Leven Planten!

Terug naar:  NLP COUNSELING