Over Yke van Wassem

LIFECOACH | COUNSELOR en Angstbehandelaar met een Missie!

Yke van Wassem is ervaren lifecoach en counselor en angstbehandelaar (tandartsangst, faalangst) te Den Haag. Internationaal gecertificeerd NLP Practitioner en NLP Master, TimeLine therapeut én een lifecoach met een missie!

‘Jou helpen met jouw probleem naar een nieuw mooi leven is mijn passie! Daarom noem ik mezelf liever een verandercoach!’

NLP Opleiding

Internationaal gecertificeerd  (USA) by John Grinder (co-creator NLP, Carmen Bostic (co-developer New Code NLP), Michael Carol (ITA Mastertrainer NLP).

  •  NLP Practitioner en NLP Master opleiding gevolgd bij NLP AC (Utrecht)
  • Time Line Therapy Practitioner (David Shephard/Londen/Amsterdam)
  • Hypnose Practitioner (Utrecht).
  • Als Time Line Therapy (TLT) Practitioner ben ik ook angstcoach specialist in het behandelen van allerlei vormen van angst van faalangst en vooral tandartsangst! 
  • CIVAS NLP Coaching en Counseling. 

Lid NVNLP

 

 

 

Ik heb NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) studies gekozen vanwege de krachtige verandertechnieken, effectiviteit en oplossingsgerichte kortdurende methodieken! Geen ellenlange psychologische sessies! Doelgericht en resultaatgericht! Dat sprak mij zeer aan! Het probleem is er al, nu de oplossing nog! 

Ik heb colleges gegeven als mastercoach op de NLP AC en geassisteerd als coach. Ook presentaties en trainingen aan bedrijven en overheid:  Gemeente Den Haag / Ministerie van Sociale Zaken / Stichting Importante; 8 maart Festival Den Haag / Business Bootcamp Maarssen/ Workshops Laren en Utrecht / Internationale Vrouwendag / Mischa Interiors Voorburg / Stichting Geheim Geweld Den Haag / UWV/ Parnassia (Brijder).

Door mijn inmiddels jarenlange ervaring als lifecoach en counselor weet ik hoe belangrijk het is -maar oh zo moeilijk – om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering. Daar is moed en lef voor nodig! Ik help je graag verder en begeleid jou persoonlijk met mijn expertise naar jouw nieuwe toekomst! Jouw Nieuwe Leven Planten! 

Ik inspireer, ik enthousiasmeer, ik motiveer!

Ik voel me een zeer bewogen lifecoach en counselor, die ook heel graag workshops geeft. Ik help mensen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling/verbetering. De transitie! Ik noem me daarom ook wel eens een motivatiedeskundige, omdat ik mensen inspireer, enthousiasmeer en motiveer! Dat is mijn kracht! Ik ben empatisch, met groot inlevingsvermogen, ik analyseer met grote betrokkenheid, gedreven met passie om mensen te helpen, ik ben doelgericht en resultaatgericht, aandachtsgericht, diepgaand, enthousiast, scherpe focus en scherpe inzichten, liefdevol en zeer motiverend en schroom niet voor humor!

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Na mijn gymnasium ben ik kinderpsychologie gaan studeren. Op mijn 34ste ging ik journalistiek studeren te Amsterdam. Ik heb 17 jaar gewerkt als verslaggeefster en correspondent, daarbinnen ben ik ook 6 jaren manager van mijn eigen culturele jeugdstichting in toneel en musical geweest en ook 9 jaren als linnen specialiste gefungeerd in mijn eigen ‘linnen’ bedrijf. 

Uiteindelijk bleek de rode draad door al mijn ambities heen ‘coach’ te zijn. Mensen intrigeren mij. Ieder mens heeft zijn verhaal, zo uniek, zo mooi; hoe ernstig ook. 

Ik ben in hart en nieren cognitief therapeut, coach en counselor en angstbehandelaar te Den Haag.

 

Commentaar cliënt: Met mij gaat het heel goed! Ben nog iedere dag zo blij met de keuze die ik heb gemaakt om contact met jou te zoeken. Het was écht wat ik nodig had, om mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve. Vooral in mijn werk pluk ik daar keer op keer de vruchten van. Ik merk dat ik veel makkelijker keuzes kan maken en verantwoordelijkheden bij de juiste persoon weet te laten. Ik wil je daarvoor nogmaals danken, Yke. Je hebt een bijzondere gave!!  Wilma V.  

NLP staat voor mij voor Nieuw Leven Planten, omdat het gaat om nieuwe keuzes/beslissingen en het installeren van nieuwe neurale (gedrags)patronen! Niet alleen het plannen van je leven, maar ook daadwerkelijk implementeren van nieuwe gedragscapaciteiten. Dus het adequaat planten van jouw droom naar de persoon die jij wilt zijn! Dus het afrekenen van oude geankerde ideeën, overtuigingen en gedragspatronen naar een nieuw model! Jouw nieuwe IK! 

Jouw psychische probleem is mijn uitdaging!

NLP is Nieuw Leven Planten!

NLP 1 Daagse Workshop Den Haag