Over Yke van Wassem

 IMG_4966

COACH | COUNSELOR en TRAINER met een Missie!

Yke van Wassem is zeer ervaren lifecoach en counselor en angstbehandelaar (tandartsangst) te Den Haag. Internationaal gecertificeerd NLP Practitioner en NLP Master, TimeLine therapeut én een coach met een missie!

‘Jou helpen met jouw probleem naar een nieuw mooi leven is mijn passie! Daarom noem ik mezelf liever een verandercoach!’

Mensen blij maken! Dat is mijn motto! Het beste in mensen naar boven brengen, inspireren en motiveren, talenten naar boven halen en optimaal leren benutten, mensen leren grip te krijgen op hun emoties en hun energie goed te gebruiken. Mensen leren doelen te bereiken! Of het nou een doel is om te veranderen naar een krachtig mens, of iemand die absoluut af wil van zijn angst, ergernis, irritatie, of zijn diploma wil halen, studie wil afronden, nieuwe baan wil, of dat de baas/manager ook toe is aan meer inzicht om beter te functioneren, jij loopbaanverbetering beoogt, je talentontwikkeling wil verscherpen, een heel scala aan redenen om je te laten coachen…… 

Het is mijn bedoeling en intentie om mensen richting te geven naar een mooier leven in hun toekomst. Met mijn psychologische kennis, kunde en ervaring laat ik mensen heel graag een Nieuw Leven Planten door weer in hun kracht te laten komen vol zekerheid en zelfvertrouwen, zelfrespect en eigenwaarde!

”Daar word ik zo ongelofelijk blij van!

Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Na mijn gymnasium ben ik kinderpsychologie gaan studeren. Op mijn 34ste ging ik journalistiek studeren te Amsterdam, omdat ik toen de vrijheid had als moeder van drie kinderen, omdat mijn jongste naar groep 1 ging. Ik heb 17 jaar gewerkt als verslaggeefster en correspondent, daarbinnen ben ik ook 6 jaren manager van mijn eigen culturele jeugdstichting in toneel en musical geweest en ook 9 jaren als linnen specialiste gefungeerd in mijn eigen ‘linnen’ bedrijf.

Uiteindelijk bleek de rode draad door al mijn ambities heen ‘coach’ te zijn. Mensen intrigeren mij. Ieder mens heeft zijn verhaal, zo uniek, zo mooi; hoe ernstig ook. En sommigen hebben hulp nodig!

Ik ben in hart en nieren cognitief therapeut, coach en counselor te Den Haag. Ik heb NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) studies gekozen vanwege de krachtige verandertechnieken, effectiviteit en oplossingsgerichte kortdurende methodieken! Geen ellenlange psychologische sessies! Doelgericht en resultaatgericht! Dat sprak mij zeer aan! Het probleem is er al, alleen de oplossing nog! 

Ik inspireer, ik enthousiasmeer, ik motiveer!

Ik voel me een zeer bewogen coach en counselor, die ook workshops geeft (zie link onderaan deze pagina!). Ik help mensen op weg naar hun persoonlijke ontwikkeling/verbetering. De transitie! Ik noem me daarom ook wel eens een een motivatiedeskundige, omdat ik mensen inspireer, enthousiasmeer en motiveer! Dat is mijn kracht! Ik ben empatisch, met groot inlevingsvermogen, ik analyseer met grote betrokkenheid, gedreven met passie om mensen te helpen, ik ben doelgericht en resultaatgericht, aandachtsgericht, diepgaand, enthousiast, scherpe focus en scherpe inzichten, liefdevol en zeer motiverend en schroom niet voor humor!

Commentaar cliënt: Met mij gaat het heel goed! Ben nog iedere dag zo blij met de keuze die ik heb gemaakt om contact met jou te zoeken. Het was écht wat ik nodig had, om mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve. Vooral in mijn werk pluk ik daar keer op keer de vruchten van. Ik merk dat ik veel makkelijker keuzes kan maken en verantwoordelijkheden bij de juiste persoon weet te laten. Ik wil je daarvoor nogmaals danken, Yke. Je hebt een bijzondere gave!!  Wilma V.  

NLP staat voor mij voor Nieuw Leven Planten, omdat het gaat om nieuwe keuzes/beslissingen en het installeren van nieuwe neurale (gedrags)patronen! Niet alleen het plannen van je leven, maar ook daadwerkelijk implementeren van nieuwe gedragscapaciteiten. Dus het adequaat planten van jouw droom naar de persoon die jij wil zijn! Dus het afrekenen van oude geankerde ideeën, overtuigingen en gedragspatronen naar een nieuw model! Jouw nieuwe IK!

Door mijn ruime ervaring als coach en counselor, en specialist in tandartsangst weet ik hoe belangrijk en mooi het is om een eerste stap te zetten naar verandering, naar een verbetering vol nieuwe ervaringen en belevingen en naar jouw nieuwe waarden en overtuigingen, en…naar jouw nieuwe doel. Naar jouw geluk! Ik ben per slot zelf het fraaie voorbeeld en model van veranderen in je leven als je kijkt naar mijn tijdlijn. (zie boven!) Alleen….om die eerste stap te zetten is moed en durf nodig! En die eerste stap zet jij bij mij! Ik ontmoet en help jou graag! Tot ziens!

NLP Opleiding

Ik heb mijn NLP Practitioner en NLP Master opleiding gevolgd bij NLP AC (Utrecht), Time Line Therapy Practitioner (David Shephard/Londen/Amsterdam) en Hypnose Practitioner (Utrecht). Internationaal gecertificeerd  (USA) by John Grinder (co-creator NLP, Carmen Bostic (co-developer New Code NLP), Michael Carol (ITA Mastertrainer NLP).

Als Time Line Therapy Practitioner ben ik ook NLP angstcoach, NLP specialist in het behandelen van allerlei vormen van angst van faalangst tot tandartsangst! 

Succesvol afgerond CIVAS NLP Coaching en Counseling. 

Ik heb presentaties en trainingen gegeven aan bedrijven en overheid. Ook heb ik colleges gegeven als mastercoach op de NLP AC en geassisteerd als coach. Gemeente Den Haag / Ministerie van Sociale Zaken / Stichting Importante 8 maart Festival Den Haag / Business Bootcamp Maarssen/ Workshops Laren / Utrecht / Internationale Vrouwendag / Mischa Interiors Voorburg / Stichting Geheim Geweld Den Haag / UWV/ Parnassia Brijder.

Door mijn inmiddels jarenlange ervaring als coach en counselor weet ik hoe belangrijk het is -maar oh zo moeilijk – om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering. Daar is moed en lef voor nodig! Ik help je graag verder en begeleid jou persoonlijk met mijn expertise naar jouw nieuwe toekomst! Jouw Nieuwe Leven Planten! Ik coach jou met passie!

Lid NVNLP

 

 

 

 Je kunt mij direct vrijblijvend bellen voor een geheel gratis kennismakings- en intakegesprek via: T.06.16516694. Je kunt me ook e-mailen: mailto:info@nlp-happyness.nl

Na ontvangst zal ik je zo spoedig mogelijk terug bellen en/of mailen!

Jouw psychische probleem is mijn uitdaging!

NLP is Nieuw Leven Planten!

NLP 1 Daagse Workshop Den Haag

 

 

 

 


Vrijblijvend contact?