Over NLP: HET NIEUWE LEVEN PLANTEN

NLP is Nieuw Leven Planten

Durf te veranderen naar een nieuw mooi leven! Neem je leven weer in eigen hand!

Neemt de touwtjes in eigen hand en je krijg betere resultaten!

NLP staat voor Nieuw Leven Planten ofwel de Studie naar Succes.

NLP=Neuro Linguïstisch Programmeren:

Neuro

Neuro staat voor je hersenen/ons brein en zenuwstelsel, waarbij onze zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken en proeven) de hoofdrol spelen om te kunnen waarnemen/ervaren. Het bewust optimaal gebruikmaken van de zintuigen. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke waarneming en manier van verwerken, waardoor elk individu een eigen kijk heeft en daardoor een uniek eigen wereldbeeld.

Linguïstisch

Linguïstisch staat voor taal(gebruik), om de verbale en non-verbale communicatie met jezelf en anderen te verbeteren naar effectiviteit en succes.

Programmeren

Programmeren is het hergebruikmaken van de zintuigen om bijvoorbeeld iets te bereiken/veranderen. Het veranderen van oude belemmerende patronen en gewoontes naar positief gedrag.

Hoe werkt NLP

NLP biedt groei door effectieve, korte en krachtige technieken, processen en inzichten om je zakelijk en privé te ontwikkelen.

NLP geeft Innerlijke vrijheid

Met andere woorden: NLP is een methode waarbij jij jezelf positief kan veranderen naar verbetering.

NLP zorgt voor een bewustwording van je interne – en externe communicatie, je ervaart meer stabiliteit en je krijgt grip op je eigen leven/handelen en emoties. Je neemt de touwtjes in eigen hand en je krijgt betere resultaten, meer succes en geluksgevoel en een gezonder leven zonder stress en zonder angst. NLP is geschikt voor individuele coaching of zakelijke.

NLP is groeien naar positiviteit & succes!

NLP is geschikt voor iedereen die aan zichzelf wil werken, zichzelf wil verbeteren. Zichzelf een kans wil geven in het leven om gelukkig/happy te zijn.

Door NLP te gebruiken staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Inmiddels is de effectiviteit en het succes van NLP steeds meer bewezen in allerlei beroepen: artsen,hulpverleners, psychologen, docenten, bedrijven (managers, leiders).

Mensen die NLP toepassen in hun leven hebben meer inzicht in hun eigen gedachten, gevoelens en handelen. Hierdoor hebben ze een groter besef van hun eigen manier van communiceren en meer controle over datgene wat ze willen realiseren. Het bereiken van doelen is gemakkelijker geworden.

NLP Technieken

Door middel van verschillende en vriendelijke NLP technieken kunnen angsten, fobieën, verslavingen, trauma’s, negatief zelfbeeld, eetstoornissen, geen zelfvertrouwen, geen keuzes kunnen maken, storend/negatief gedrag, slechte gewoontes…. opgelost worden.

NLP biedt oplossingen!

Verander daarom je leven met NLP!

Ontdek de kracht van Neuro Linguïstisch Programmeren. Stuur je gedachten in een positieve richting.  Denk jezelf een weg naar succes. Ontdek nieuwe mogelijkheden en talenten. Ban negatieve gevoelens/overtuigingen en nutteloze denkpatronen uit. Word efficiënter en succesvoller op persoonlijk en professioneel gebied en ervaar aan de hand van concrete voorbeelden/technieken hoe NLP in de praktijk werkt.

Ontdek het geheim, de magie van NLP.

NLP is Nieuw Leven Planten!


Vrijblijvend contact?

Bezig met versturen