Voor wie is NLP

1453249_10201091981038017_1416551385_n

 

Lifecoaching / counseling is bedoeld voor iedereen (jong, oud, kind, student….) die geen zelfvertrouwen meer heeft. Last heeft van uitstelgedrag! Steun in de goede richting nodig heeft om weer in volle kracht te komen staan in het leven zowel in privé als op werk. 

Ben jij toe aan een verandering in je leven? Ben jij niet meer tevreden! Heb jij flink genoeg van je probleem! En….kun je het niet meer alleen? Dan is mijn coaching/counseling dé oplossing om jouw nieuwe doel daadwerkelijk te bereiken! Snel en effectief!

Mijn lifecoaching en counseling in Den Haag is voor iedereen die op korte termijn en zonder lange psychologische sessies wil veranderen! Kortom… het is dé weg naar persoonlijk en zakelijk geluk en succes!

Mentaal diëten: dé stap naar persoonlijke verandering!

Heb jij last van weinig of geen zelfvertrouwen, ben je bijvoorbeeld ontslagen en weet je het allemaal niet meer, je carrière/bedrijf stagneert, zit je in een moeilijke relatie, echtscheiding, zit jij tegen een burn-out aan, studieproblemen, overlijden, ziekte, ruzie in de familie, of is de balans weg tussen privé en werk, ben je verslaafd aan alcohol of verslaafd aan andere genotmiddelen, ben jij te dik en wil je afvallen, ben je onzeker over je situatie of onzeker over jouw toekomst, voel jij je depressief, zit je niet lekker in je vel, heb jij het druk in je hoofd, voel jij je regelmatig gestrest, heb je geen structuur in je leven, heb je chaos in je hoofd, heb jij problemen met pubers, ben je moe en heb je geen energie meer, pieker je veel over je toekomst, of heb je last van faalangst, of last van angst-voor-de-tandarts (dentofobie) of andere vormen van fobieën…….. Dan ben jij iemand die dringend hulp nodig heeft! 

Durf jij nu eindelijk die nieuwe stap in je leven te nemen en wil jij nu af van je blokkades, je negatieve emoties, je belemmerende overtuigingen, je angsten en wil jij absoluut veranderen naar een nieuw mentaal krachtig persoon twijfel dan niet! Maak de keuze om je te laten helpen! Als ervaren levenscoach en counselor luister ik graag naar jou met volle intentie en schenk ik jou de mentale aandacht die jij verdient! Jij bent het allerbelangrijkste!

Laat je ondersteunen en helpen om weer optimaal in jouw persoonlijke kracht te komen, zodat jij meer uit je leven gaat halen dan je tot nu toe hebt gedaan. Durf te beslissen en neem de eerste stap naar een persoonlijke verandering in je leven.  

Per slot is het mijn missie!  Jou als lifecoach te begeleiden op Dé weg naar een gelukkig en succesvol leven!

Reactie cliënt: Ik was al een tijdje op zoek naar iemand om mij van mijn probleem af te helpen. Ik wist al iets over NLP en vond Yke van Wassem als NLP mastercoach. In drie indrukwekkende coachingssessies ben ik gekomen waar ik nu moet zijn en werk ik al weer een tijdje als wiskundelerares te Delft. Met veel plezier en met veel nieuwe inzichten. De baanswitch pakt heel fijn uit. Heerlijke werkplek, warme sfeer en dat geeft zo’n rust. Geen gehaast meer. Ontspannen ruimte en ik kan mezelf zijn! Het was de beste stap om bij jou aan te kloppen! Groetjes Yvette

Yvette werkt als wiskundedocent nu in Delft! 

Reactie van cliënt: Nooit geweten dat ik door NLP van mijn nagelbijten af kon komen. Maar door de professionele aanpak, haar psychologische kennis plus haar grote inlevingsvermogen van Yke van Wassem als counselor heb ik nu normale mooie nagels en durf ik weer vol zelfvertrouwen in mijn winkel te staan! Echt superfijn! Ik voel me zo goed! Eigenlijk meer vrouw! Het is mijn vrouwelijkheid heel erg ten goede gekomen. Nogmaals mijn hartelijke dank! Jolande

Mijn manier van werken met jou:

Ik werk met mijn openheid, mijn geduld, hoge interesse en groot inlevingsvermogen en optimale discretie. Bij mij sta jij centraal en doelen wij samen op een mooi resultaat om jouw wens in vervulling te laten komen. We bespreken samen de termijn en tijd van het coachingstraject in het gratis intakegesprek

Tussen de sessies zitten meestal twee weken. Dit omdat je flink gaat werken aan jezelf. Je krijgt namelijk huiswerk van mij per sessie. In de sessies wordt gewerkt aan jouw doel/missie, jouw capaciteiten, jouw manier van denken, jouw emoties, belemmerende overtuigingen, jouw angst, jouw talenten en vaardigheden. Aan het eind van de derde sessie krijg je een cadeau van mij, namelijk een actie die jij zelf neemt om boven jezelf uit te stijgen. Een mentaal staaltje lef waardoor jij uit je comfort zone komt en jij een extreem en ultiem moment van beleven ervaart. Hierdoor krijg jij vleugels. Uit ervaring kan ik zeggen dat al mijn cliënten dit als een mentale boost ervaren.

Wat levert mijn coaching en/of mijn counseling jou op?

 • meer zelfvertrouwen, stabiliteit en innerlijke rust
 • geen innerlijk conflict meer, vrij zijn van innerlijke onrust
 • opnieuw in je kracht staan
 • omgaan met negatieve emoties en stress en zelfs stressvrij leven
 • omgaan met teleurstellingen
 • af zijn van alcoholverslaving of drugsverslaving
 • af zijn van bijvoorbeeld nagelbijten
 • doelgerichter focussen en werken
 • sneller resultaten boeken
 • bewuster een nieuwe toekomst plannen en realiseren
 • verbeterde, waardevollere en liefdevollere relaties met je kinderen, je familie, je buren, collega’s……
 • meer inzicht in het eigen handelen en denken, je identiteit
 • inzicht in het gedrag van andere mensen
 • beter en positief communiceren
 • zelfrespect en respect voor anderen
 • jezelf en anderen makkelijker helpen met hun innerlijke problemen
 • meer zelfverantwoordelijkheid en persoonlijke kracht door zelfmotivatie
 • doelen bereiken
 • gezond leven bijvoorbeeld zonder verslaving(en)
 • negatieve overtuigingen ombuigen naar positieve
 • doorzettingsvermogen
 • bewust keuzes maken
 • talenten en vaardigheden optimaal gebruiken

Doe een eerste stap op weg naar jouw nieuwe doel! Neem een krachtige beslissing!

Jij alleen bent degene die investeert in jouw toekomst! Op weg naar jouw nieuwe doel! 

Reactie cliënt: Omdat ik veel moeite had om mijn studie af te maken, omdat mijn relatie kapot was gegaan en andere vervelende zaken, koos ik voor een coachingstraject bij Yke van Wassem. Ik zag het allemaal  niet meer zitten en besloot hulp te vinden bij mij in de buurt. Eureka! Ik besloot om een traject te gaan volgen bij haar. Gaandeweg de ontmoetingen merkte ik al een enorme verandering. Een transitie-ervaring die ik nooit eerder had meegemaakt. Ik kreeg weer zin in studeren! Ik ben Yke zo dankbaar. Maarten

Maarten is afgestudeerd in rechten aan de Universiteit Leiden en werkt als juridisch consulent bij een groot bedrijf in Rotterdam. 

 

Je kunt kiezen uit korte gerichte coaching op maat of een traject met meerdere sessies. Meestal zijn dat er vier tot zes, omdat ik werk aan jouw belemmeringen om te komen tot een bevrijdende transitie naar een nieuw mens vol zelfvertrouwen en energie op weg naar jouw nieuwe toekomst! Zodat jij je doel(en) gaat bereiken.

Prijs per sessie is 89 Euro. Kies je voor een zesdelig coaching pakket dan betaal je 500 euro. Deze kun je ook in delen betalen!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via:

 T.06.16516694 voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek van een uur!

Je kunt ook een email sturen: mailto:info@nlp-happyness.nl

Mocht ik even niet bereikbaar zijn zorg er dan voor dat je je naam en telefoonnummer achter laat, zodat ik je snel kan terugbellen! Ik zal je ook snel terugmailen!

Graag tot ziens!

 

NLP is Nieuw Leven Planten!

 


 

 

 


Vrijblijvend contact?