Voor wie is NLP

Lifecoaching / counseling is bedoeld voor iedereen: jong, oud, kind, puber, student die geen zelfvertrouwen meer heeft, vol onzekerheid zit en daardoor angstig is waardoor stress de overhand neemt. Uitstelgedrag en vermoeidheid zijn het resultaat en je komt tot niets! Gevolg nog meer stress.

Steun in de goede richting is dan nodig om weer in je kracht te komen staan.

Waarom wil jij van je angst en onzekerheid af?

Omdat het je stress geeft en neerslachtige gevoelens. Zo wil je niet leven. Je wilt veranderen! Weer gelukkig zijn en een nieuwe start wilt maken! Zonder angst en zonder emotionele pijn!

Ben jij nou iemand die nu last heeft van weinig of geen zelfvertrouwen, ben je bijvoorbeeld ontslagen en weet je het allemaal niet meer, zie je het niet meer zitten, je carrière/bedrijf stagneert, zit je in een moeilijke relatie, echtscheiding, zit jij tegen een burn-out aan, studieproblemen, overlijden, ziekte, ruzie in de familie, of is de balans weg tussen privé en werk, ben je verslaafd aan alcohol of verslaafd aan andere genotmiddelen, ben jij te dik en wil je afvallen, ben je onzeker over je situatie of onzeker over jouw toekomst, voel jij je depressief, zit je niet lekker in je vel, heb jij het druk in je hoofd, voel jij je regelmatig gestrest, heb je geen structuur in je leven, heb je chaos in je hoofd, heb jij problemen met pubers, ben je moe en heb je geen energie meer, pieker je veel over je toekomst, of heb je last van faalangst, of last van angst-voor-de-tandarts (dentofobie) of andere vormen van fobieën…….. Dan ben jij iemand die dringend hulp nodig heeft! 

Laat je dan ondersteunen en helpen om weer optimaal in jouw persoonlijke kracht te komen, zodat jij meer uit je leven gaat halen dan je tot nu toe hebt gedaan. Durf te beslissen en neem de eerste stap naar een nieuw begin.

Per slot is het mijn missie!  Jou als lifecoach en counselor te begeleiden op Dé weg naar een gelukkig en succesvol leven!

Reactie cliënt: Ik was al een tijdje op zoek naar iemand om mij van mijn probleem af te helpen. Ik wist al iets over NLP en vond Yke van Wassem als NLP mastercoach. In drie indrukwekkende coachingssessies ben ik gekomen waar ik nu moet zijn en werk ik al weer een tijdje als wiskundelerares te Delft. Met veel plezier en met veel nieuwe inzichten. De baanswitch pakt heel fijn uit. Heerlijke werkplek, warme sfeer en dat geeft zo’n rust. Geen gehaast meer. Ontspannen ruimte en ik kan mezelf zijn! Het was de beste stap om bij jou aan te kloppen! Groetjes Yvette

Yvette werkt als wiskundedocent nu in Delft! 

Reactie van cliënt: Nooit geweten dat ik door NLP van mijn nagelbijten af kon komen. Maar door de professionele aanpak, haar psychologische kennis plus haar grote inlevingsvermogen van Yke van Wassem als counselor heb ik nu normale mooie nagels en durf ik weer vol zelfvertrouwen in mijn winkel te staan! Echt superfijn! Ik voel me zo goed! Eigenlijk meer vrouw! Het is mijn vrouwelijkheid heel erg ten goede gekomen. Nogmaals mijn hartelijke dank! Jolande

Mijn manier van werken met jou:

Ik werk met mijn openheid, geduld, hoge interesse en groot inlevingsvermogen en optimale discretie. Bij mij sta jij centraal en doelen wij samen op een mooi resultaat om jouw wens in vervulling te laten komen. Ik leer je tevens hoe jij weer doelen gaat stellen en bereiken! We bespreken samen de termijn en tijd van het coachingstraject in het gratis intakegesprek. 

Ik breng je al in de eerste sessie in een bewuste positie van ‘PRETTIG EGOÏSME zónder de omgeving te beschadigen’. Jij bent het allerbelangrijkste in het proces van verandering!

Reactie cliënt: Omdat ik veel moeite had om mijn studie af te maken, omdat mijn relatie kapot was gegaan en andere vervelende zaken, koos ik voor een coachingstraject bij Yke van Wassem. Ik zag het allemaal  niet meer zitten en besloot hulp te vinden bij mij in de buurt. Eureka! Ik besloot om een traject te gaan volgen bij haar. Gaandeweg de ontmoetingen merkte ik al een enorme verandering. Een transitie-ervaring die ik nooit eerder had meegemaakt. Ik kreeg weer zin in studeren! Ik ben Yke zo dankbaar. Maarten

Maarten is afgestudeerd in rechten aan de Universiteit Leiden en werkt als juridisch consulent bij een groot bedrijf in Rotterdam. 

Prijs per sessie is 89 Euro. Kies je voor een zesdelig coaching pakket dan betaal je 500 euro. Deze kun je ook in delen betalen!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via:

 T.06.16516694 voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek van een uur!

Je kunt ook een email sturen: ykevanwassem@gmail.com

Mocht ik even niet bereikbaar zijn zorg er dan voor dat je je naam en telefoonnummer achter laat, zodat ik je snel kan terugbellen! Ik zal je ook snel terug mailen!

Graag tot ziens!
NLP is Nieuw Leven Planten!